Muuttopäivä

Olen aina vannonut, etten ikinä halua muuttaa keskeneräiseen taloon, enkä varsinkaan remontin keskelle.

Jos joskus rakennetaan talo, täytyy siinä olla joka ikinen lista paikoillaan, ennenkuin muutetaan sisään. Ja remontoitavassa kohteessa kaikki remontit on oltava tehtyinä, viimeinenkin remonttipölyhiukkanenkin imuroituna, ennenkuin muutetaan. Säilytystilaa pitää myös olla paljon, että kaikki tavarat löytää heti oman paikkansa.

Joten tässä sitä nyt sitten ollaan: kantamassa muuttotavaroita taloon, jossa on menossa mittava remontti, ja jossa säilytystilaa on toistaiseksi supervähän.

muuttolaatikot
Muuttolaatikoita.

Koska tuota säilytystilaa on toistaiseksi tosiaan erittäin vähän, pitää seuraavat pari vuotta yrittää kestää näitä erinäisiä laatikko- ja tavarapinoja eri puolella taloa.  Tällaiselle siisteysfriikille ja ”laitetaan-kaikki-heti-omille-paikoilleen-koska-mitä-vähemmän-irtotavaraa-on-sen-parempi-olla” -tyypille se tulee olemaan aikamoinen haaste.

Puhumattakaan remontin aiheuttamista tavarakasoista, pölystä, epämäärisestä rakennussälästä jne…. Kärsivällisyyskoulutusta oikein kunnolla!

Muuttolaatikoita ja kirjapinoja olohuoneessa.
Muuttolaatikoita ja kirjapinoja olohuoneessa.

Tänään keskitytään vain saamaan muuttotavarat sisälle taloon. Varsinaiset paikalleen laittamiset tapahtuu sitten seuraavien päivien (viikkojen?) aikana. Ja koko ajan täytyy muistaa, että KAIKKI tavarat tulevat vaihtamaan paikkaansa remontin edetessä, joten mikään ei ole vielä lopullisella paikallaan. Paitsi ehkä keittiön verhot. Ne ovatkin edellisten omistajien peruja.

keittiön verhot
Keittiön verhot ja oma työpisteeni. (Kuva lisätty postaukseen myöhemmin, kun tavarat alkoivat jo olla paikoillaan. Muuttopäivänä ei tullut napattua yhtään kuvaa näistä keittiön verhoista.)

Tykkään noista verhoista todella paljon, ja ne istuvat tilaan todella hyvin. Ja on jotenkin kiva ajatella, että talossa säilyy jotakin myös meitä edeltäneiltä omistajilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s