Ulkosaunan remontti 2

Ulkosaunan remontti on valmis! (Siis tältä erää…)

Sähkömies kävi vetämässä uudet sähkövedot, ja saatiin kiuas uudelle paikalleen. Isoin urakka taisi olla kivien latominen takaisin kiukaaseen: niitä on nimittäin paljon! Myös saunan lauteet ja lattiaritilä valmistui loppuun.

Valmiit lauteet ja lattiaritilä.
Valmiit lauteet ja lattiaritilä.

Ja sitten sama vielä toisesta kulmasta:

ulkosauna sisältä 2

Saunaan tulee vielä jossakin vaiheessa (kesällä?) erilainen seinäpanelointi. Jätimme nyt vielä vanhan panelin paikoilleen, sillä se on vielä hyvässä kunnossa. Kiukaan ympärille kaiteeseen tulee led-valaistus, ja kiukaan taakse mahdollisesti kiviseinämää. Saunan seinävalaisin vaihdetaan erilaiseen, kunhan löydämme sopivan. Nyt siinä on tavallinen kupuvalaisin.

Kesällä saunaan vedetään uudet vesijohdot, jolloin pesutilaan tulee hana. Suihkua ei tänne laiteta, vaan peseytyminen tulee tapahtumaan mökkityyliin sangoilla ja kauhoilla. Nyt kannamme käyttöveden sisältä, eli käytännössä saunomme ulkosaunassa ja peseydymme sisällä suihkussa.

Mutta nämä tulevaisuudessa tehtävät muutokset ja päivitykset eivät estä sitä tärkeintä tässä hetkessä: ulkosauna on nyt kylpykunnossa! Jee!

Yksi kommentti artikkeliin ”Ulkosaunan remontti 2

  1. Työ tekijäänsä kiittää. Saatte tulla meille tekemään saunan, jahka (jos..?) ostetaan mökki maalta. Niitä (siis saunoja) ja saunantekijöitä ei täälläpäin ole kiusaksi asti.

    Kevätterveisin Bulvaniasta, Sepe

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s